• Najnovšie

        Novinky

          • Deň Narcisov 2022

          • 28. 4. 2022
          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň Narcisov 2022.

            13 dobrovoľných žiakov našej školy sa zapojilo do celoslovenskej dobročinnej akcie s názvom "Deň Narcisov 2022", keď po uliciach Štúrova rozdávali žlté narcisy a zbierali peniaze na pomoc onkologickým pacientom, ich rodinám a na informovanie verejnosti o význame a potrebe prevencie. Žiakom sa podarilo vyzbierať spolu 979,28eur.Ďakujeme.-Iskolánk 13 önkéntes diákja ma részt vett a "Nárciszok Napja" elnevezésű országos jótékonysági gyűjtésben. Sárga nárciszokat osztottak az utcán az embereknek, amely a rákos betegek megsegítésére és a megelőzés fontosságára hívja fel az emberek figyelmét. Párkány városában 979,28euró pénzösszeg gyűlt össze. Köszönjük.

        • IT Fitness Test 2022 Vyšehradská skupina - IT Fitneszteszt 2022 Visegrádi Csoport
          • IT Fitness Test 2022 Vyšehradská skupina - IT Fitneszteszt 2022 Visegrádi Csoport

          • 6. 4. 2022
          • Najväčší a bezplatný online test digitálnych zručností pre krajiny V4.

            A legnagyobb és legátfogóbb digitális készségeket felmérő teszt a V4-es országokban.

            nem szükséges semmilyen előzetes képzést elvégezni az IT Fitnesztesztben való részvételhez. Minden válaszadó maga dönti el, hogyan állja ki a próbát. A teszten való csalás lehetősége minimális. A teszt körülbelül 60 percet vesz igénybe a középiskolások vagy annál idősebb kitöltők esetében (25 feladat). A teszt kitöltésére a kitöltés megkezdésétől számítva 1 nap áll rendelkezésre. A válaszadók bármilyen internetes forrást és eszközt használhatnak a teszt kitöltéséhez. A tesztelés ezen módja lehetővé teszi, hogy az ambiciózus tanulók akár valami újat is tanuljanak a tesztelés során, és az egyes kérdések helyes megértésére összpontosítsanak.

            Myslíš, že zvládaš IT a digitálne technológie? Dokáž to a zapoj sa do IT Fitness Testu, najväčšieho testovania digitálnych zručností na Slovensku.

            Po úspešnom absolvovaní testu naviac postupuješ do zlosovania o hlavnú cenu, novučičkú hernú konzolu Xbox Series X!

            Úgy gondolod, hogy a digitális technológia és az IT nem okoz neked gondot? Próbáld ki az IT Fitnesztesztet, amely a digitális készségek legnagyobb tesztje.

            Minden sikeres tesztelő (részletek a nyereményjáték szabályzatban) részt vesz a nyereményjáték sorsolásunkon, ahol értékes nyeremények várják új gazdáikat, például egy Microsoft Xbox is.