Výchovné poradenstvo

Aktuality a udalosti - aktualitások és események

Hogy vélekednek a 15 éves diákok a saját intelligenciájukról - ako sa vyjadrujú 15 roční žiaci o vlastnej inteligencii 

Hogy_gondolkodnak_a_15_eves_diakok....xls

Co_si_myslia_15_rocni_ziaci_o_inteligencii.xls

Tematická exkurzia na AUTOMOTIVE-Hungary do Budapešti, dňa 17.10.2018: žiaci so zameraním na automobily, na strojárstvo alebo na elektrotechniku mali možnosť sa zúčastniť exkurzie, kde medzi inými sa oboznamovali so zaujímavými technológiami, novými prístrojmi v automatizácii a v diagnostike, atď. Súčasťou výstavy boli aj rôzne mítingy a prednášky zo strany zamestnávateľov v oblasti automobilovúho priemyslu a okrajových odvetví, dodávateľov, a pod.

Szakirányú tanulmányi kirándulás a budapesti  AUTOMOTIVE-Hungary kiállításra 2018.10.17-én: azok a diákok, akik az autószerelést, a gépészetet, vagy az elektrotechnikát választották szakmájuknak, részt vehettek ezen az exkurzión, ahol érdekes technológiákat, újfajta műszereket láthattak az automatizáció és a diagnosztika területéről. Mint minden évben, ezúttal is képviseltették magukat a munkáltatók, a beszállítók és érdekes előadásokat tartottak szakmai, valamint karrierépítés szempontjából is.

Novinky

Kontakt

  • Stredná odborná škola techniky, služieb a obchodu - Műszaki, Szolgáltatások és Kereskedelmi Szakközépiskola, Sv. Štefana 81, Štúrovo
    Sv. Štefana 81, Štúrovo, 943 03
  • +421 36 7511368, Fax: +421 36 7523501

Fotogaléria

Odkazy - Linkek